Café Restaurant De Wildzang en groepsuitjes

Bij Café Restaurant De Wildzang kunnen meerdere groepsactiviteiten gedaan worden.

U kunt hierbij denken aan:

Wandelarrangementen
Groepsbuffetten
De Gouden w.c. borstel trofee
Klootschieten
Segway-tour

Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden voor uw groepsactiviteit.

  •   Gouden w.c.-borstel trofee

    Wilt u iets geks, waarvan u misschien denkt; zijn jullie nu helemaal doorgedraaid, ga dan de competitie aan om de gouden w.c.-borstel trofee bij restaurant ‘De Wildzang’ in Ommen. Een uitstekende activiteit voor alle leeftijden, lekker in de buitenlucht, in het naastgelegen Laarbos.

    Bij aankomst wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee met  appeltaart. Tijdens de koffie krijgt u uitleg over de activiteit. U krijgt een routebeschrijving van ons mee en zoals we in Ommen zeggen:`red oe!`tel.0529-452045

    De gouden w.c.-borstel Trofee zal uiteraard worden uitgereikt aan de groep met het minst aantal worpen. Ter afsluiting van deze activiteit kunt u eventueel genieten van een barbecue of koud- en warm buffet. Informeer naar de mogelijkheden.

  •   Klootschieten

    klootschieten. Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie en thee met  appeltaart. Tijdens de koffie krijgt u uitleg over de activiteit en ter afsluiting kunt u eventueel genieten van een koud- en warm buffet. tel. 0529-452045

 

Contact

De Wildzang
Stationsweg 31
7731AX Ommen

0529 45 20 45

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.